Miért mi?

Miért jó hozzánk járni?

csoport1

Magyarország kedvenc alapítványi iskolája vagyunk – 2002 óta várjuk tanulóinkat! Nálunk a minőség és a diák az első – nem csak addig, amíg beiratkozik hozzánk! Ezt bizonyítja országos vizsgaátlagunk is.

miertmi1

Munkalehetőség a képzés után! Az elhelyezkedésben segítünk, bel-és külföldön egyaránt. Partnercégeinknél várják a nálunk végzett tanulókat – és már a képzés időtartama alatt is ösztöndíjért dolgozhatsz!

csoport2

14 év szakképzési tapasztalat, több ezer végzett diák, 4 egész feletti országos vizsgaátlag! A Computer School megtalálható Budapesten, Debrecenben és Miskolcon is!

miertmi12

Vizsgázott csoportjaink – ők már sikeresen elvégezték a sulit!

miertmi4

Tanáraink – akikre büszkék vagyunk! A jó tanáron múlik szinte minden egy iskolában. A jó tanár az iskola lelke. Valljuk, hogy a legjobb tanár nem csak oktat, hanem motivál és mentorál! Nálunk ezt a szemléletet kapod. Tanáraink mindenben segítenek – mert igazi pedagógus-szellemiség vezeti őket, ami egész intézményünkre jellemző!

miertmi22

Biztonságos, kellemes környezet, vidám közösségi élet és programok – nálunk játszva tanulhatsz, és igazán jól érezheted magad! Hozzád hasonlók között új barátokra lelhetsz, és fergetegesen nagyokat bulizhatsz!